woensdag 29 oktober 2008

25


En dan wordt het toch weer tijd voor een paddestoel. En hier is wel het goede deel scherp.

dinsdag 28 oktober 2008

24


Als het een druilerige zondag lijkt te worden, rijden wij gezellig naar Belgie (ook op andere zondagen, hoor, ik hou zo van dit land). Daar kom je altijd iets tegen wat een glimlach op je gezicht tovert. Zo ook afgelopen zondag.

maandag 27 oktober 2008

23


Een plek waar ik als klein meisje veel gespeeld heb. Toen was er nog geen omheining. Nu is deze molen helemaal gerestaureerd en bijna wekelijks in bedrijf en te bezichtigen.

22


Deze week weer een leuk thema bij http://takeapic.wordpress.com: foutje. Dit is echt een foutje, alles mooi scherp, behalve de bij en de bloemen waar het omging

zondag 26 oktober 2008

21


Kijk nou toch wat ik gisteren in de tuin van mijn moeder zag groeien en bloeien: geen paddestoelen tussen de bladeren, maar madeliefjes.

vrijdag 24 oktober 2008

20


Het was hier vandaag erg somber met veel nattigheid. Daarom heb ik een foto opgezocht van een paar dagen terug. Daar word je dan toch weer helemaal blij van.

donderdag 23 oktober 2008

19


En nog weer meer bladeren, maar... als je goed kijkt, zie je ook prachtige paddestoelen.

18


Okee, ik houd van al die kleuren, maar daarom hoeven nog niet alle bladeren uit de hele straat steeds weer bij ons in het pad te waaien.

17


Na, laten we het maar internetperikelen noemen, ben ik er weer.
Bladeren, bladeren en nog eens bladeren overal om ons heen. Maar als je goed kijkt, zie je dat ze ook weer heel veel van elkaar verschillen en prachtige kleuren hebben.

donderdag 16 oktober 2008

16


Vanmorgen naar het bos geweest. Het licht was niet zo goed, maar heb toch wat mooie paddestoelen vast kunnen leggen. Vandaag laat ik de eerste zien en er zullen er zeker nog meer volgen.

woensdag 15 oktober 2008

15


Proost, schat, wij wensen je nog heel veel gelukkige jaren toe en hopen dat we deze dag, in goede gezondheid, nog vaak met elkaar mogen vieren. Net als vanavond.

14


Chocolade, voor veel vrouwen (en ook mannen, al willen ze dat niet toegeven) onweerstaanbaar.

13


Het nieuwe thema bij http://takeapic.wordpress.com/ is webben. En die had ik nog een met een spin erin. Ik ben helemaal niet bang van spinnen. En als ze bij ons in de tuin of voor het raam zitten vinden wij het leuk om ze te observeren.
Klik op de foto om hem/haar groter te zien.

dinsdag 14 oktober 2008

12


En dan eet je nog een lekker vers visje met zicht op zee. MMmmmmm, heerlijk.

11


En als je er dan toch bent, wil je de zee natuurlijk ook even voelen.

10


Gisteren nog even naar zee geweest. Hadden we al zo lang niet meer gezien en geroken. Het was prachtig herfstweer, maar ja, de zee is altijd bijzonder. We hebben weer genoten.

9


Heel originele manier om duidelijk te maken waar het dames/herentoilet is. Maar... kies ik nu voor de dame of de heer? Ik wil de andere kant van de heer ook wel even zien, toch.

zaterdag 11 oktober 2008

8


Bij http://takeapic.wordpress.com/ is er iedere week een nieuw thema. Ook ik wil graag meedoen. Ik weet nog niet precies hoe het werkt, maar deze week is het thema: roze.

7


Daar zijn we weer. We hadden even problemen met Blogger. Of eigenlijk Blogger met mij, maar bleek loos alarm. We gaan weer vrolijk verder.

maandag 6 oktober 2008

6


Onze appeltjesboom (malus red sentinel) is dit jaar weer zo mooi. Zoveel vruchten heeft ie nog nooit gehad. Ik hoop niet dat er gestut moet worden.

5


Na heel, heel veel regen laat de herfst dan ook wel weer z'n mooie kanten zien.

zaterdag 4 oktober 2008

4


Dierendag: Kiko, het is zo'n leuke parkiet.
De foto is niet helemaal scherp, maar wel lief, hè.

vrijdag 3 oktober 2008

3


Ik hou van lekker eten en lunchen buitenshuis vind ik ook heel gezellig. Zo ook vandaag.

donderdag 2 oktober 2008

2


Heel heel veel water is er de laatste dagen al naar beneden gekomen. Er lijkt geen eind aan te komen.

woensdag 1 oktober 2008

1


Hier is ie dan: mijn eerste foto met de datum van deze dag.
Terwijl wij "ouderen" ons zorgen maken over ons spaargeld, lijken studenten best rijk te zijn. Hopelijk hebben zij hun rijkdom op de goede plek ondergebracht.