dinsdag 29 juni 2010

167


Nederland in de kwartfinale, laten we dat vieren met een heel hollands (of is het italiaans) ijsje. Dit is dropijs (met daaronder grootmoeders appeltaart) en ik voooond het lekker. Het smaakt naar trekdrop, mmmmmmmmm.

maandag 28 juni 2010

166


Heerlijk deze bosperziken. Paar dagen laten liggen, velletje er af trekken en dan loopt het sap langs je lippen (en je armen).

donderdag 24 juni 2010

165


Mijn camera is nog niet wat het zijn moet, maar wil deze foto toch even laten zien.
We hebben weer een nieuw nestje met kwartels. Negen kleine, zachte frutseltjes. Moeder kwartel wil ze niet warm houden dus toch maar in een bak. Overdag doet de zon zijn werk(tuurlijk in de schaduw) en 's nachts met een lamp. Ze doen het tot nu toe heel goed en eten en drinken gelukkig zelf.

woensdag 9 juni 2010

164


Ik heb wat problemen met mijn camera, maar vond het toch nodig om iedereen aan te sporen om te gaan stemmen vandaag. Ik ben al geweest en het was best druk, gelukkig.

donderdag 3 juni 2010

163

Dit weekend stonden we in de file en natuurlijk moet ik dan de bermen op de foto zetten, die van geel nu rood kleuren (klik op foto).


Zonder dat ik het in de gaten had, kwam er een politieauto over de vluchtstrook aan rijden. En dan druk je op het knopje en dan heb je, per ongeluk, iets te pakken wat je (bijna) nooit lukt.